Rólunk

   gs1 gs2
 kontakt
 home

Cégünk egy  Németországi  nagy cserépkályha építö cégböl  alakult.

Ezálltal vállalkozásunk nemcsak kerámiaipari, hanem jelentös cserepkályhaépítö szakismeretekkel is rendelkezik.

Mindezen szakismeretek teszik lehetövé a megbízhatóan müködö, vásárlóink megelégedésére szollgáló kályhák építését.

Idöközben a KeramikArt tisztán magyar vállalkozássá vállt.

A cégvezetö KernGyöngyi, férjével Kern Theoval, valamint a képzett szakembereikkel minden szempontból elsö osztályú termékek elöállításán dolgoznak. A cserépkályhák, és kandallók tervezöje, designere, Kern Theo, akinek egyedi tervei, elgondolásai nemzetközileg ismertek és elismertek. Cserépkályháink  túlnyomó részét még ma is külföldön értékesítjük. Körülbelül 50 cserépkályhaépítö-vállalkozás Németországból, Ausztriából, Belgiumból,  Luxemburgból, stb.építi a KerámikArt kályhacsempéiböl,cserépkályháit, és kandallóit szerte Európában.Magyarországi partnereinket megtalálhatja a Links oldalon.

A KeramikArt Kft.- az egyedi cserépkályhák és kandallók építéséhez szükséges csempe gyártására  szakosodott.

A nagyméretü kerámiák modern cserépkályhák és kandallók kivitelezését segítik elö.

 Saját porcelánfestö, és mintázó mühelyünk elsö osztályú tradicionális, és rusztikus kályhák dekorálását teszi lehetövé.

A KeramikArt most Magyarországon is értékesíti a csúcsminöségü termékeit.

Az öntött technológíával gyártott kályhacsempe lehetövé teszi, hogy bárki a web-oldalunkon található csempeajánlatunkból  megrendelje a kályhájához szükséges csempemennyiséget.

Pécsen, Pécsbányatelepen a Rákos Lajos u.27 sz. alatti bemutatótermünkben 13 saját építésü és tervezésü cserépkályhát, kandallót, valamint egyedi épületkerámiát tekinthet meg  a  kedves érdeklödö. Szeretettel várunk minden látogatót, bármilyen messziröl érkezzék  is. Kínálatunk egyedülálló Magyarországon, ezért hosszabb utat is érdemes megtenni leendö ügyfeleinknek.Mindazonálltal javasolnánk egy rövid telefonos egyeztetést a látogatás elött, hiszen munkatársaink  elfoglaltsága miatt elképzelhetö, hogy éppen nem áll senki rendelkezésre.A komoly érdeklödöknek javasoljuk továbbá, hogy hozzanak magukkal saját tervrajzokat, szükség esetén egy skicc is megfelel a méretek megjelölésével. Fontos, hogy a tervezö tisztában legyen a megrendelö elképzeléseivel, illetve a kályha leendö környezetével. A számítógépes tervezöprogram segítségével, készítjük el a pontos tervdokumentációt.

Gyakorlatilag minden stílusban tervezünk kályhákat,  figyelembevéve a  megrendelö igényeit.

 Magyarország egész területén vállajuk a teljes körü kivitelezést.